Apple Watch 1 42mm Reparatie

Staat uw reparatie er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op. Of komt u er misschien niet uit, ook dan staan wij voor u klaar!

Scherm Reparatie

119
  • 60 Minuten

Accu

59
  • 60 Minuten

Apple iWatch Magnetische Oplaadkabel

35
  • Oplaadkabel voor iWatch 1m

Apple Watch Reparatie

Heeft u problemen met uw Watch? Zit er een barst in het schermpje of gaat de batterij snel leeg? Wij kunnen u snel helpen daarmee. Bij ons kunt u gewoon binnen lopen en wachten op de reparatie. Wij hebben de meeste onderdelen op voorraad en kunnen u daardoor sneller van dienst zijn.

Apple reparatie is onze core business

Een ongelukje zit in een klein hoekje en met een scherm van glas, is uw  Apple Watch heel kwetsbaar. Wij begrijpen dat u uw  Apple Watch niet te lang kunt missen. Dankzij de ruime ervaring die wij hebben opgebouwd door de jaren heen, kunnen wij in de meeste gevallen uw beeldscherm heel snel vervangen.

Een  Apple Watch heeft maar een kleine batterij, door de tijd heen krijgt zo een batterijtje veel te verduren. Het is dan ook heel verstandig om een nieuwe batterij te plaatsten, als u merkt dat uw  Apple Watch constant opgeladen moet worden. Een nieuwe batterij kan zelfs helpen bij het traag worden van uw  Apple Watch.

Bij GSM-DOC is uw  Apple Watch in goede handen en elke reparatie wordt zorgvuldig en professioneel gerepareerd.