iPhone Reparatie Kudelstaart

Voor iPhone reparatie Kudelstaart bent u bij GSM-DOC aan het juiste adres! Profiteer dan van de korte wachttijden in onze reparatiecentrum in Aalsmeer. Wij kunnen de meeste reparaties namelijk binnen een half uur uitvoeren. De naam van onze winkel is GSM-DOC. Of het nu gaat om het vervangen van het scherm van de telefoon, het vervangen van de batterij of de trilfunctie vervangen, bijna alles is mogelijk bij GSM-DOC!

Scherpe prijzen

Als u uw iPhone direct bij de fabrikant laat repareren loopt de rekening al snel op. Honderd, tweehonderd of zelfs driehonderd euro aan reparatiekosten is niet uitzonderlijk. Het kan gelukkig ook anders. Wij werken met zeer scherpe prijzen. Zo kunt u de accu van uw telefoon laten vervangen voor een paar tientjes. Hetzelfde geldt voor het vervangen van uw kapotte beeldscherm. Kortom, een telefoonreparatie hoeft helemaal niet zo duur te zijn!

iPhone Reparatie UithoornBekijk de prijslijst

Wilt u weten wat het exact kost om uw telefoon te laten repareren bij GSM -DOC in de buurt van Kudelstaart? Neem dan gerust contact op om een indruk te krijgen van onze scherpe prijzen. Wilt u de telefoonwinkel in de omgeving van Kudelstaart direct bezoeken om een reparatie te laten uitvoeren? Dat kan! U hoeft daar geen afspraak voor te maken, u kunt de winkel binnenlopen op een moment dat u het beste uitkomt. Wilt u zeker weten dat u gelijk aan de beurt bent tijdens uw bezoek, vul dan het contactformulier in. Daarnaast is het ook mogelijk om telefonisch een voorkeurstijd af te spreken. Dit kan via het telefoonnummer 0297 – 820960.

iPhone reparatie is onze core business

iPhone scherm reparatie is de meestvoorkomende reparatie bij ons. Een ongelukje zit in een klein hoekje en met een scherm van glas, is uw iPhone heel kwetsbaar. Wij begrijpen dat u uw iPhone niet te lang kunt missen. Daarom vervangen wij uw beeldscherm binnen 30 minuten. Dankzij de ruime ervaring die wij hebben opgebouwd door de jaren heen, kunnen wij in de meeste gevallen uw beeldscherm zelfs binnen 15 minuten vervangen.

Een andere veelvoorkomende reparatie is het vervangen van de accu van uw iPhone. Tegenwoordig kunnen onze telefoons veel meer dan vroeger, het is net een kleine computer. Op een gegeven moment is een nieuwe accu wel noodzakelijk. Ook dan kunnen wij uw iPhone binnen 30 minuten voorzien van een nieuwe accu.