Telefoonwinkel in de buurt van Hoofddorp

Heeft uw smartphone een defect en wilt u dit vakkundig laten repareren? Dan kunt u terecht bij GSM-DOC, een telefoonwinkel in de buurt van Hoofddorp. Hier werken enkel specialisten die weten hoe ze een smartphone op correcte wijze kunnen repareren. In de meeste gevallen is het namelijk noodzakelijk dat de smartphone (gedeeltelijk) gedemonteerd wordt. Dit moet natuurlijk uiterst voorzichtig en correct gebeuren, om verdere schade te voorkomen.

Vakkundig en betaalbaar

GSM-DOC staat erom bekend dat ze smartphones van verschillende merken kunnen repareren. Heeft u een iPhone met een defect? Kom dan op korte termijn langs bij onze telefoonwinkel en laat het defect repareren. Of het nu gaat om de aan- / uitknop, trilfunctie, speaker of home knop die niet meer goed werkt, GSM-DOC weet het op correcte wijze te repareren. Daarbij maakt het niet uit welk model iPhone u heeft. De reparaties kunnen zowel uitgevoerd worden voor de oudere iPhone 4 modellen als voor de iPhone 5 en iPhone 6 modellen. Daarbij worden er zeer scherpe prijzen gehanteerd.

Telefoonwinkel HoofddorpReparatie zonder afspraak

Een groot voordeel van GSM-DOC is dat u geen afspraak hoeft te maken voor een reparatie. U kunt de winkel vinden aan de Zijdstraat 62 in Aalsmeer. De meeste reparaties kunnen binnen een half uur uitgevoerd worden. Een groot voordeel voor u, want u hoeft maar even te wachten en uw toestel is weer volledig hersteld! Heeft u een probleem met uw smartphone en wilt u dit snel laten herstellen? Kies dan voor de telefoonwinkel GSM-DOC in de buurt van Hoofddorp.

   Contact